Комерцијални објекти

IMG_6715
IMG_6704
IMG_6699
IMG_6684
IMG_6674
IMG_6669
IMG_6658
previous arrow
next arrow

Покрај производите наменети за осветлување на резиденцијални објекти, HOME BOX нуди специјализирани услуги наменети за комерцијални и угостителски објекти. Покрај производите наменети за осветлување, услугата за комерцијални клиенти вклучува и изработка на декоративни панели и други елементи и дрвени апликации со цел оплеменување на Вашиот простор.

HOME BOX просторно уредување е иновативен концепт кој се базира врз компјутерски дизајн и елементи изработни од високо прецизно сечење на дрвени материјали со ласер без додатни трошоци за конструкција и имплементација.

Контактирајте не за да добиете персонализирана понуда според Вашите потреби.