Како да нарачам?

Сега е многу лесно да дојдете до Вашите омилени лустери. Само со неколку кликови можете да направите нарачка а плаќањето е при достава на продуктот во Вашиот дом. Следете ги упатствата подолу за да направите нарачка.

Чекор 1 – Изберете го Вашиот омилен лустер

Најпрвин изберете го Вашиот омилен модел преку кликнување на копчето Нарачај со што ќе бидете однесени до страната на продуктот, каде се напишани детали и спецификации за производот и можност да изберете боја на производот.

Чекор 2 – Изберете ја посакуваната боја на лустерот

Откако ќе дојдете на страната на продуктот мора да изберете во која боја сакате да биде лустерот. Тоа се прави со кликнување на прикажаните бои на страната на производот. Откако ќе изберете боја со кликнување на полето „НАРАЧАЈ“ ќе бидете однесени до страната за потврда на нарачката.

Чекор 3 – Потврда на нарачката

Откако ќе ги изберете бојата и количината на лустерот, треба да ја потврдите нарачката преку внесување на Вашите детали како име и презиме, адреса, телефон, и др. информации потребни за да се реализира Вашата нарачка. Откако ќе ги внесете деталите во формата „детали за наплата’“ со притискање на копчето „ПОТВРДИ НАРАЧКА“, Вашата нарачка ќе биде доставена до нашиот тим со што ќе започне процесот на реализација на истата.

НАПОМЕНА: НАПЛАТАТА СЕ ВРШИ ПРИ ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДОТ.

Сега откако знаете колку е лесно да се направи нарачка, изберете го Вашиот омилен лустер и разубавете го Вашиот простор.