broklyn slide

Brooklyn колекцијата е најновиот продукт на HOMEBOX. Трендовски лустери изработени од еколошки чисти материјали. Совршен спој на дизајн и функционалност. Идеални за секоја просторија.

IMG_6674
HOME BOX ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ
Slide
Добредојдовте во HOME BOX

Нашите производи носат светлина во секој простор. Секој наш продукт се каракетиризира со беспрекорен дизајн, практичност и квалитет.

previous arrow
next arrow

Осветлување

Нова колекција